Sexiga kjolar recensioner thaimassage

sexiga kjolar recensioner thaimassage

Rookie mistake, tog vanlig thaimassage första gången. första besök på salong i Sthlm. Kliver in genom dörren och möts av en väldigt sexig. "Min" massös och en yngre sexig sak skämtades om vem som skulle massera. Vet inte om det var dom eller jag som föreslog båda men så blev. Thaimassage innbär en massa olika grepp sträckningar och töjningar. Allt annat är bara oljekladd. Forum: Prostitution: recensioner. sexiga kjolar recensioner thaimassage

Videos

Oljemassage hos Odenplans Thaimassage, Vidargatan 9, filasinternational.eu4

Sexiga kjolar recensioner thaimassage - dating sida

Och nu i båsets mörker var hon plötsligt inte halvsnygg utan helsöt, hade jag sett fel? Mitt första besök på salong i Sthlm. Någon som har några erfarenheter av det? Det blev hur som helst massage med samma kvinna som sist — en söt thai dam i årsåldern. Blir ganska alldaglig sex. Sedan går hon och hämtar en hink varmt vatten och en handduk och torkar av hela kroppen från oljan. Stiger in i lokalen och blir bemött av den väldigt fin tjej som säkert är mellan 20 och väldigt sexigt klädd i kort kjol och linne. Beställer en. Thaimassage innbär en massa olika grepp sträckningar och töjningar. Allt annat är bara oljekladd. Forum: Prostitution: recensioner. Rookie mistake, tog vanlig thaimassage första gången. första besök på salong i Sthlm. Kliver in genom dörren och möts av en väldigt sexig.

Sexiga kjolar recensioner thaimassage - billig eskort

Ringde som vanligt till min stammissalong och bokade tid med min vanliga tjej. Kommer absolut besöka samma ställe igen vid nästa möjlighet och se till att jag blir första kunden den dagen. Två idag i Stockholm.

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *